We detected that your browser doesn't accept cookies.

Please enable Cookies to use our services.


ESTA Application Steps


Ny ESTA-ansökan

 


I vilket land har du medborgarskap?

Vilket kort kommer du att använda vid betalningen?

NB! We charge a processing fee of USD 88.00. Do you still want to continue?



 

  • ESTA-ansökan kan endast skickas in online
  • Det görs genom att följa alla steg i ansökningsprocessen
  • När du har skickat in ditt ESTA kommer du att nå det sista steget som bekräftar att du har skickat in din ESTA-ansökan
  • Var uppmärksam på att ett ESTA inte är samma sak som ett visum, och man behöver inte besöka en amerikansk ambassad
  • ESTA-numret kommer att skickas till dig via mejl och det kommer inte att dröja längre än sjuttiotvå timmar

Resebehörigheten är endast giltig om din resa relaterar till turism, arbete, byte, sjukvård eller kortare, ej betygsgivande studieprogram. När du har fått en resebehörighet är den giltig i två år, och måste förnyas om den går ut. Vänligen observera, att även om ett ESTA endast är giltigt i två år, kan du enbart vistas i USA i nittio dagar efter ankomst och passering genom tullen.


Här är ett exempel på dokumentet som kommer att skickas till dig via mej:

 

Friskrivningsklausul: Den här webbsidan är en privat informationssida som inte är ansluten till USAs regering