We detected that your browser doesn't accept cookies.

Please enable Cookies to use our services.


ESTA Application Steps


Nova ESTA vloga

 


Prijava državljanstvo?

Katero kartico boste uporabili za plačilo?

NB! We charge a processing fee of USD 88.00. Do you still want to continue?



 

  • ESTA vloga se lahko vloži samo prek spleta
  • To se naredi z naslednjimi koraki v postopku oddaje vloge
  • Ko ste oddali ESTA, prispete na zadnji korak, ki potrjuje, da ste vložili svojo ESTA vlogo
  • Upoštevajte, da ESTA ni isto kot vizum, in zanjo vam ni treba obiskati veleposlaništva ZDA
  • Po elektronski pošti boste prejeli ESTA številko, kar bo trajalo največ dvainsedemdeset ur

Do potovalnega dovoljenja ste upravičeni samo, če je vaše potovanje v turistične, poslovne, tranzitne in zdravstvene namene ali za kratke študijske programe (nekreditirane). Ko pridobite potovalno dovoljenje, je to veljavno za obdobje dveh let in ko preneha veljati, lahko zaprosite za obnovitev. Prosimo upoštevajte, da četudi ESTA velja dve leti, lahko v Združenih državah Amerike ostanete samo do devetdeset dni po vstopu v državo in uspešnemu prehodu skozi mejno kontrolo.


Tukaj je vzorčni dokument, ki ga boste prejeli po e-pošti:

 

Pravna izjava: Ta spletna stran je zasebna informativna spletna stran, ki ni povezana z vlado Združenih držav