We detected that your browser doesn't accept cookies.

Please enable Cookies to use our services.


ESTA Application Steps


Nowy wniosek o zezwolenie ESTA

 


Jakiego kraju obywatelem jest Pan/Pani?

What kind of card will you use for payment?

NB! We charge a processing fee of USD 88.00. Do you still want to continue?



 

  • Wniosek ESTA można złożyć tylko online
  • Odbywa się to poprzez wykonanie wszystkich kroków procesu aplikacyjnego
  • Po przesłaniu wniosku ESTA przejdziesz do ostatniego kroku, który potwierdza, że złożyłeś wniosek ESTA
  • Pamiętaj, że ESTA to nie to samo, co wiza i wizyta w ambasadzie USA nie jest wymagana
  • Numer ESTA zostanie wysłany pocztą e-mail w ciągu nie więcej niż 72 godzin

Zezwolenie na podróż jest kwalifikowalne tylko wtedy, gdy podróże dotyczą programów turystycznych, biznesowych, tranzytowych, opieki zdrowotnej lub krótkich programów studiów (nie kredytowych). Po uzyskaniu zezwolenia na podróż jest ono ważne przez dwa lata, a jego przedłużenie jest wymagane, jeśli wygaśnie. Należy pamiętać, że nawet jeśli ESTA jest ważna przez dwa lata, możesz pozostać w Stanach Zjednoczonych Ameryki tylko przez 90 dni po wjeździe do kraju i pomyślnym przejściu przez urząd imigracyjny.


Oto próbka dokumentu, który otrzymasz pocztą elektroniczną:

 

Nota prawna: Ta strona internetowa jest prowadzona przez prywatną firmę i nie jest powiązana z rządem Stanów Zjednoczonych