We detected that your browser doesn't accept cookies.

Please enable Cookies to use our services.


ESTA Application Steps


Nieuwe ESTA aanvraag

 


Van welk land bent u een staatsburger?

Welk soort kaart gebruikt u voor betaling?

NB! We charge a processing fee of USD 88.00. Do you still want to continue?



 

  • De ESTA-aanvraag kan alleen online worden ingediend
  • Dit wordt gedaan door alle stappen in het aanvraagproces te volgen
  • Wanneer u uw ESTA heeft ingediend, bereikt u de laatste stap die bevestigt dat u uw ESTA-aanvraag heeft ingediend
  • Let op: de ESTA is niet hetzelfde als een visum en een bezoek aan de Amerikaanse ambassade is niet vereist
  • Het ESTA-nummer wordt u per e-mail toegestuurd en dit duurt niet meer dan 72 uur

Voor ESTA komt u in aanmerking als uw reizen betrekking hebben op toerisme, bedrijven, transit, gezondheidszorg of korte studieprogramma's (non-credit). Wanneer u de reistoestemming verkrijgt, is deze geldig voor twee jaar en is een verlenging vereist als deze vervalt. Houd er rekening mee dat, zelfs als de ESTA twee jaar geldig is, u maximaal negentig dagen na binnenkomst in het land in de Verenigde Staten van Amerika kunt blijven en met succes door immigratie bent gegaan.


Hier is een voorbeeld van het document dat u per e-mail zult ontvangen:

 

Disclaimer: Deze website is een privé informatie website niet aangesloten bij de Amerikaanse overheid