We detected that your browser doesn't accept cookies.

Please enable Cookies to use our services.


ESTA Application Steps


Uusi ESTA-hakemus

 


Minkä maan kansalainen olet?

Millaista korttia käytit maksuun?

NB! We charge a processing fee of USD 88.00. Do you still want to continue?



 

  • ESTA-hakemus voidaan lähettää vain verkossa
  • Se tehdään noudattamalla kaikkia hakuprosessin vaiheita
  • Kun lähetät ESTA-hakemuksesi, pääset viimeiseen vaiheeseen, joka vahvistaa, että olet lähettänyt ESTA-hakemuksesi
  • Otathan huomioon, että ESTA ei ole sama kuin viisumi, ja käyntiä Yhdysvaltain suurlähetystössä ei vaadita
  • ESTA-numerosi lähetetään sinulle sähköpostilla, ja siinä kestää enintään seitsemänkymmentäkaksi tuntia

Matkustuslupa kelpaa ainoastaan, jos matkasi liittyy turismiin, liiketoimintaan, läpikulkuun, terveyteen tai lyhyeen opinto-ohjelmaan (josta ei saa opintopisteitä). Kun hankit matkustusluvan, se on voimassa kahden vuoden ajan, ja sen jälkeen se tulee uusia. Otathan huomioon, että vaikka ESTA on voimassa kaksi vuotta, voit oleskella Yhdysvalloissa enintään yhdeksänkymmentä päivää maahan saapumisen jälkeen ja kun olet onnistuneesti läpäissyt maahanmuutto-osaston.


Tässä on näyte asiakirjasta, jonka saat sähköpostilla:

 

Vastuuvapauslauseke: Tämä verkkosivusto on yksityinen tiedonvälityssivusto, eikä sillä ole mitään kytköksiä Yhdysvaltojen hallitukseen