We detected that your browser doesn't accept cookies.

Please enable Cookies to use our services.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: Denne hjemmeside er en privat informationsside, og er ikke tilknyttet den amerikanske regering.

Hvilke oplysninger er nødvendige for at udføre en ESTA ansøgning?

Du skal have alle de nedenstående oplysninger klar, når du starter en ESTA ansøgning:

  • Fulde navn og fødselsdato
  • Pasoplysninger (pasnummer, udstedelsesland, udløbsdato)
  • Kreditkortoplysninger (kortnummer, sidste anvendelsesdato, CVV)

Hvad er ESTA ansøgningsprocesen for at opnå en amerikansk rejsetilladelse?

Trin 1 er at udfylde en ESTA ansøgning
Gå til ESTA hjemmesiden og udfyld ansøgningen med de nødvendige oplysninger: oversigten ovenfor samt dine nuværende rejseoplysninger, dine kreditkortoplysninger og alle sikkerhedsspørgsmålene. En ansøgning skal indsendes for hver person, som ikke har et visum. Dette omfatter mindreårige.

Foretag en betaling for ESTA ansøgningsgebyret
Foretag en betaling for at bruge vores gennemgang og behandling af 89,00 USD. Omkostningerne omfatter det obligatoriske amerikanske regeringsgebyr på $4,00 USD, (som ses i Travel Promotion Act, 2009), og $10,00 USD, hvis din ansøgning går igennem med succes og er godkendt.

Modtag din ESTA via email
Du vil normalt modtage din ESTA rejsegodkendelse inden for et par timer. Undersøgelse og behandling af en ansøgning kan dog tage længere tid. I dette tilfælde kan du forvente at få din rejsetilladelse sendt til dig inden for mindst 72 timer.

Du kan kun modtage en af tre ansøgnings-statusser:

  • Godkendt. Systemet vil vise et printbart PDF-dokument af din godkendelse og en kvittering, og du har tilladelse til at rejse under Visa Waiver Program. Dog kan en ESTA autorisation ikke garantere optagelse til USA En Customs and Border Protection-officer vil inspicere dig inden indgang til USA, og personen vil bestemme din berettigelse til at komme ind i USA.
  • Ikke godkendt. Desværre er du ikke blevet godkendt til at bruge Visa Waiver Program for indrejsning til USA. Dette er ikke en nægtelse af indrejse i USA, eller at du ikke kan rejse til USA, men blot at du er ikke berettiget til Visa Waiver Program. Du kan besøge den amerikanske ambassade for at høre, hvordan man kan få et visum.
  • Venter. Hvis din status er angivet som 'Venter', kan en umiddelbar beslutning ikke foretages af systemet, og din rejsetilladelse er under fornyet gennemgang. I dette tilfælde vil du modtage de nødvendige oplysninger for at kontrollere ansøgningsstatussen efter 72 timer.

Behøver jeg at medbringe en udskrift af min rejsetilladelse til lufthavnen?

Du er ikke forpligtet til at medbringe en udskrift af din ESTA status på din rejse. DHS vil have en elektronisk registrering af din tilladelse. Men det anbefales, at du har udskriften tilgængelig, hvis spørgsmål opstår under din rejse.

Behøver jeg at genansøge om en rejsetilladelse?

Du kan overveje at indgive en ny ansøgning, hvis en af følgende er tilfældet i din situation:

  • Mit pas er udløbet, og jeg har fået et nyt pas
  • Jeg har ændret mit juridiske navn
  • Jeg har ændret mit juridiske køn
  • Jeg har ændret mit statsborgerskab
  • Mine livsomstændigheder ændres på en måde, som ville ændre dine tidligere 'Ja' eller 'Nej' svar til ESTA ansøgningen
  • Din tidligere ESTA godkendelse udløber, enten fordi dit pas er udløbet eller fordi to år er gået siden din godkendelse

Kan jeg ansøge om en ESTA uden adgang til internettet?

ESTA er et online system, og der kræves internetadgang. Men rejsende uden internetadgang kan få en tredjepart (en service agent, rejsebureau, familiemedlem eller ven) til at indsende en ESTA ansøgning på deres vegne. Uanset tilfældet er du stadig den juridisk ansvarlige part for dine indsendte svar.

Hvad er en rejsetilladelse til USA?

USA udviklede et elektronisk system for tilladelse af sit Visa Waiver Program (VWP). ESTA systemet sikrer, at visumpligten er mere sikker, og gør det muligt for statsborgere fra lande, der deltager i VWP at opnå deres rejsetilladelse online.

Hvem kan ansøge om ESTA?

Hvis du planlægger at besøge USA som en del af VWP, ad luftvej eller ad søvej, kan du ansøge om en rejsetilladelse. Alle rejsende, som ikke har sikret et visum (spædbørn inkluderet) skal have en tilladelse, før de rejser til USA. Du kan ansøge ved at bruge en tredjepart på en rejsendes vegne for at opnå ESTA.

Er et visum og ESTA det samme?

ESTA godkendelsen er ikke et visum. Det er en forhåndsgodkendelse til at rejse under VWP, som er designet til at give rejsende mulighed for at omgå den tidskrævende visumproces. En ESTA autorisation svarer ikke til visum til USA, og det kan ikke erstattes af et visum i situationer, hvor et visum for rejsen er påkrævet. Du behøver ikke en ESTA, hvis du allerede er i besiddelse af et gyldigt visum.

Juridisk ansvarsfraskrivelse: Denne hjemmeside er en privat informationsside, og er ikke tilknyttet den amerikanske regering.